Avion Checkpoint

Kao potvrda da Android Market Srbija i dalje okuplja domaće Android developere, zelimo da Vam premijerno predstavimo igricu koja je jos uvek u fazi razvoja.

Avion Checkpoint je igra je smestena u virtuelni 2D svet, a Vas zadatak je da prolazite kroz sve checkpointe i izbegavate iritirajuce avione. Pred vama je 12 nivoa, a  prelazeci iz nivoa u nivo ocekuje vas jos vise izazova. Ograniceni ste vremenom, stoga ne mozete “umreti”, a vasi rezultati bice anonimno poslati serveru radi statistike, tako da imate jos jedan izazov pred sobom- pobediti konkurenciju.

Kao glavna zamerka je izgled samih checkpointa koji izgledaju vise kao zid koji je potrebno izbeci nego kao prolaz kroz koji je potrebno proci. Ubacivanje slikovitijeg prikaza pozadine koja bi bila transparentnija ili cak neke jednostavnije vektorske grafike za pozadinu sveta bi mozda pomoglo da u prvi plan dodju interaktivni elementi koji se pomeraju, pre svega avioni.

Jos 10 novih nivoa je u pripremi, a do tada opustite se uz lagano letenje i osetite cari jedinstvene zabave.
Kao što smo već naveli igrica je u demo fazi a autora možete kontaktirati preko
sajta www.avion-checkpoint.com

Da bi ste instalirali aplikaciju potrebno je da čekirate iz opcija Vašeg telefona Security -> Unknow Sources (Allow installation of non market applications), ovo se inače zavisno od verzije androida može nalaziti na drugom mestu.

avion

 

Related Post