Chicken Invaders

Chicken Invaders igra je oduvek bila dobar vid zabave. Unistavanje pernatih zivotinja u svemiru mozda je malo luckasta prica, ali kreatori chicken invaders-a, u potpunosti su racionalizovali svoju zamisao ovaj put i za Android platformu. Cetvrta verzija, jedinstveno nazvana: Ultimate Omlette, nastavila je svoju zabavnu tradiciju, pruzajuci tako sjajnu pucnjavu i izazove.

Chicken Invaders 4, nastavak je odlicnog treceg dela, mada nije neophodno igrati sve prethodne delove, kako bi vise cenili ovaj poslednji deo. Naime, radi se o nasem dobrom poznatom heroju, koji porucuje veliku porciju piletine iz localnog  Space Burger drive-thru, kada se misteriozni brod pojavljuje i govori mu o iznenadnoj invaziji pilica.

Pilici su sagradili veliko kanon jaje, koje koriste kako bi ispaljivali jaja na planete, pokrivajuci ih zumancima i belancima, koja se tako prze na suncu. Igrace ce morati da isteraju starsnu masinu preko visestrukog talasa opasne zivine, izbegavajuci jaja-bombe i ptice propasti.

Da ne bude zabune, radnja je istinski duhovita, dijalog se odvija u mehuricima, inspirisan scenama iz ratova zvezda. Iako je mnogi uzimaju zdravo-za-gotovo, ima veoma zanimljih prica koje mozete prepricati svojim prijateljima. Neprijateljski likovi su isto tako veoma zabavni, pocevsi od vanzemaljskih pilica, preko ogromne kokoske koja ispusta lasesrske zrake.

Sto se oruzja tice, izbor je ogroman, neka su naravno manje korisnije od drugih i samo eksperimentisanje njima pruza prijatno zadovoljstvo, iako cete na kraju najverovatnije zavrsiti drzeci se samo jednog odredjenog tipa.

Imajte na umu da oruzje ne moze neprekidno da se koristi, jer dolazi do njegovog pregrejavanja, pa je najbolje da pronadjete neki balans.

Chicken Invaders je izuzetan vid zabave, od svog prvog izdanja, pa do sada, zato ako ste novi u ovom svetu, nemojte zaobilaziti ovako simpaticnu akciju.

Related Post