Dark Avenger

Gameloft je nedavno objavio Dungeon Hunter 4, a samo dve nedelje kasnije Gamevil izbacuje svoju prvu igricu u stilu Diablo-a, Dark Avenger.

Dark Avenger je čista akcija, sa samo jednim tipom karaktera, i realno nema nikakvu priču u pozadini, tako da ćete ubijati sve na šta naletite ali nećete imati pojma koji je razlog za to.

Virtuelni džojstik je jednostavan za upotrebu, levi služi za kretanje, a desni za kontrolu napada. Jedan dordir desnog će pokrenuti osnovni napad, dok će dva ili tri pokrenuti kombo. Ovaj kombinovani napad će biti od velike koristi, jer ćete biti izloženi napadima sa svih strana, pa ćete uz pomoć njega lako savladati neprijatelje, ako samo promenite pravac u sred borbe.

Kako budete napredovali u igrici, tako ćete moći da unapređujete svoj karakter sa zaštitinim oklopom i sve boljim oružjem, a tu su takođe i čarobni napici koji će vam povratiti energiju izgubljenu tokom borbe.

Prikupljanje zlata tokom igre je veoma bitno, jer će vam ono kao i u mnogim drugim igricama omogućiti kupovinu raznih artikala, napitaka i veštine. Dragulji su već namenjeni premium igračima i oni služe za kupovinu onij najboljih stvari i opreme.

Sve u svemu, Dark Avenger nije loša igrica ali ako želi da parira najboljima, moraće da pretrpi neke izmene i nadogradnje.

Related Post