Despicable Me: Minion Rush

Još jedno sjajno ostvarenje stiže nam iz Gameloft-a. U ovoj igrici bićete u ulozi simpatičnog, žutog stvorenja u obliku pilule, i imaćete gotovo bolesnu ambiciju da postanete radnik godine. Despicable Me: Minion Rush je još jedna beskrajna, trkačka igrica, bazirana na istoimenom animiranom filmu, i zato budite spremni da se upustite u jurnjavu po futurističkom indrustrijskom svetu u pokušaju da prikupite što više banana.

01020304

Kontrole su više nego jednostavne, potrebno je samo prevlačiti prstom po ekranu kako bi se prebacili u drugu traku, izbegli sudar i prikupili banane.  Vrlo slično Subway Surfers-u. Neke prepreke će te preskakati, pred nekima se sagnuti i na bukvalnom svakom koraku testirati svoje reflekse.

Igranje postaje raznovrsnije tokom vremana. Rastojanje između prepreka će se smanjivati, igra će postajati sve brža a vi će te moći da unapređujute sposobnosti vašeg karaktera, a na kraju nivoa borićete se i protiv bosova (kraljica).

Despicable Me: Minion Rush je igrica sa sjajnom grafikom, karakterom koji će vas nasmejati svojim grimasama, i odličnim zvučnim efektima. Za razliku od nekih drugih licenciranih igara, pruža iznenađujuće dobru i kvalitetnu zabavu.

Related Post