Dog Dress up

Dobrodošli u najveće takmicenje za pse! Ako želite da vaš pas bude najlepši i najbolji i osvoji trofej u ovom takmičenju za kućne ljubimce,bolje počnite da igrate ovu igru oblačenja!
Sve što treba da uradite je da zamislite da je ovo pet shop, izaberete jedno štene za koje mislite da ima najveći potencijal za pobedu, obučete ga i uživate u ovoj odličnoj igrici. Ekstra kul funkcija u ovoj aplikaciji je da, kada jednom pripremite svog psa, možete da se slikate sa njim, a onda da se hvalite svojim prijateljima. Sačuvajte sve slike u galeriji, tako da posle toga možete da napravite veliku žurku ljubimaca!
Svako štene je posebno na svoj način. Zečar je sladak i niko ne može da mu odoli, čak ni sudije u takmičenju za kućne ljubimce. Buldog je najjači momak i pravi mačo. Jedina dama u emisiji je pudla, i ona će iskoristiti sve njene zavodljive trikove da bude najbolja u ovoj kul igrici oblačenja.
Broj različitih odevnih kombinacija koje ovde možete napraviti je ogroman. Nećete verovati na kom nivou je pseća moda u ovoj igri za decu.
Buldog može da izgleda kao pravi džentlmen, pudlica može da bude princeza ili navijačica, i zečar može postati super pas. Vaš zadatak je da pronađete pravu odeću i kostime za pobedu na izboru za mis.
Dečaci i devojčice, spremite se za vožnju svog života, jer ovo je i igra za dečake i igra za devojčice, bez izuzetka! Dobre igre za decu je teško pronaći, a ova igra oblačenja pasa je svima dostupna za besplatno preuzimanje!

0102

0304

GoodSoundsApps

Related Post