Dragon Flight for Kakao

Developeri iz NextFloor-a su uradili dobar posao sa 2D pucačinom Dragon Flight, ali ono što nam se nikako nije dopalo je primoravanje igrača na registraciju, kako bi bilo omogućeno sačuvati igricu. I pored toga Dragon Flight je zarazna igrica, koja će vas prosto naterati da je igrate duže nego što ste planirali.

Prvo što upada u oči je nedostatak složenosti. Kada prevučete prstom preko ekrana da bi manevrisali zmajem, automatski i pucate. Cilj igre je takođe suviše jednostavan- potrebno je da uništite druge zmajeve, a pritom sakupljati novčiće i dragulje.

Kada izgubite život, možete ići u šoping, i plen koji ste prikupili potrošiti na nadogradnju oružja, brzinu ili slow motion-a.

Nakon preuzimanja igrice, ponuđene su dve opcije: Možete igrati kao gost, ali tada nećete imati mogućnost da sačuvate igricu, ili se možete registrovati, što znači da ćete moći da koristite Kakao shop i napravite listu prijatelja. Ako se odlučite za ovu drugu, potrebno je da unesete vašu mail adresu i lozinku, i nakon nekoliko minuta dobićete registracioni kod.

Postoji i opcija kupovine novčića, kao uostalom i u svim drugim besplatnim igricama, a ono što nam se takođe nije dopalo je to što su za igranje Dragon Flight-a potrebna krila, koja će vremenom nestati, pa ćete za njih morati da platite, ili da čekate na besplatna.

Svi ovi nedostaci su nekako i normalni kada su u pitanju besplatne igrice, pa tako možemo zaključiti da je Dragon Flight for Kakao, solidna pucačka igrica koja može okupirati vašu pažnju na nekoliko sati.

01020304

Related Post