Dungeon Hunter 4

Dungeon Hunter 4 je još jedan sjajan naslov koji dolazi iz Gameloft-a, i vidljiv je napredak u odnosu na prethodne delove. Prva dva su dosta ličila na Diablo, treći je već načinio skok ka freemium sferi, dok Dungeon Hunter 4 donosi balans ovom serijalu i igru vraća svojoj originalnoj priči. Tako da se može reći da ovaj nastavak sadrži neke sjajne elemente iz prva dva dela, kao i ono najbolje iz trećeg, a to bi svakako bilo free status.

U ovoj igrici se nalazite u ulozi jednog od četiri ponuđena heroja, koji imaju zadatak da spasu kraljevstvo od invazije demona. Putovaćete od regiona do regiona i boriti se sa neprijateljem.

Vizuelni efekti su impresivni, sa puno specijalnih efekata, dosta detalja i prijatnom pozadinom. Sistem borbe je takođe dobro urađen i komande zaslužuju svaku pohvalu.

0201

Dungeon Hunter 4 je besplatna igrica, pa je i očekivano da je sakupljanje novčića bitan segment, jer će vam oni omogućiti da unapredite veštine i oružje vašeg karaktera. Naravno, ako želite nešto bolje od toga što možete kupiti novčićima prikupljenim u igrici, moraćete da potrošite i pravi novac.

Sve u svemu, Dungeon Hunter 4 je fina igrica koja će vas lepo zabaviti.

Related Post