Fantasy Town

Dopao vam se Cityville? Imamo nesto novo za vas! Uskocite u magicni svet, koji nije ni nalik nicemu sto ste do sada videli. Negde izmedju sna i jave nalazi se zemlja u kojoj pomocu cudesnih stvorenja iz vase maste stvarate soptveni svet fantazija. Uzgajajte magicne biljke, gradite selo prema svom dizajnu i istrazujte misteriozna zemljista.

Pomozite legendarnim bicima, poput vila koje odrzavaju polja ili patuljaka koji kopaju blago, da nasele ove neverovatne zemlje. Razgovarajte sa seljanima, prihvatajte savete i  ucite iz njih kako bi usrecili i ojacali svoju populaciju.

Skupljajte magicne artikle, kompetirajte kolekcije i menjajte ih za neverovatne nagrade koje mogu radikalno uticati na vase selo. Zavrnite rukave i borite se sa cudovistima  umini igrici kako bi istrebili losu magiju i zla  bica.

Igrica je jos zabavnija kada je podelite sa prijateljima, pozovite ih preko Facebook-a i povezite se sa njima, posecujte njihove zemlje, kako bi dobili nagrade i ucinili vasa sela jos neverovatnijim. I neka vasa masta nema granica!

Related Post