Fast Racing 3D

Pre svega, treba pohvaliti developere Doodle Mobile-a za trud oko ove igre, ali ne možemo da ne primetimo i nekoliko nedostataka. Fast Racing 3D je igra u kojoj možete voziti automobile velikom brzinom, i to u tri dimenzije- ipak nije sve baš tako sjajno, kao što izgleda na prvi pogled.
Na početku trke, ova igrica izgleda prilično dobro, no grafika baš i nije jača strana, u poređenju sa onim što se može naći na tržištu. Hajde, može se reći da je grafika ok, ali i da je prilično daleko od stvarnosti.
Sama igra je prilično jednostavna. Ako ste ranije igrali auto trke, znate šta da očekujete, a recimo da je Fast Racing 3D, na skali od 1 do 10, otprilike na sredini.
Komande se nalaze u donjem levom i desnom uglu ekrana- na levoj strane je “gas”, a na desnoj “volan”. U suštini, kontrole baš i nisu sjajno rešene i to je verovatno i najlošiji segment ove igre. Svetla tačka, kada su u pitanju komande je to što postoji opcija da ubrzanje bude automatsko, tako da igrač može da se fokusira na upravljanje vozilom.

+ Grafika je ok.
– Komande su loše.

Fast Racing 3D možete besplatno preuzeti na Google Play-u.

0102

Related Post