Hang: beta verzija 2 (domaća igrica)

Ono što je najzanimljivije vezano za ovu igricu je svakako to što je reč o domaćoj igrici. Još jedna vrlo bitna stvar je to da je u pitanju beta verzija, pa svako ko želi da preuzme i testira Hang, mora biti svestan da će najverovatnije biti suočen sa bagovima, a sasvim izvesno i sa najvećim nedostatkom ove igre, a to je nepostojanje opcije exit. Jedini način da se izađe iz ove igre je uz pomoć Task Manager-a.

Hang je 3d igra sa temom naučne fantastike , i radjena u unity-u, a cilj igre je popeti se do vrha. Pretpostavljamo da je cilj igre pobeci iz psihodelicnog prostora kako na bi bio obesen.

Takođe, treba napomenuti da se komande za kretanje nalaze levo dole, a u donjem desnom uglu komande za promenu ugla posmatranja. Da bi ste skočili potrebno je dva puta tapnuti donji desni ugao. Komande nažalost nisu baš najbolje obeležene, ali verujemo da je ovo problem koji će biti rešen u narednim verzijama.

Ekipa Android Marketa je testirala Hang i izraženo je mišljenje da igra generalno ima potencijala, ali da bi svakako bila daleko zanimljivija samo kada bi se dodala puška. U tom slučaju bi Hang izuzetno podsećao na Quake, jer i sama grafika i atmosfera imaju neke sličnosti.

Za sada igru ne prati nikakva priča i ne postoji intro, tako da nije poznato kako se glavni karakter našao u “Quake okruženju” i ko je on uopšte. Takođe, nepoznanica je zašto beživotna tela vise sa plafona, ko ih je tu postavio i zašto se vrte na nekim krajnje bizarnim mašinama, ali takva konstrukcija svkako kod igrača izaziva nagon da se popne na “kutije” i što pre pobegne odatle. Iskreno se nadamo da će sve ovo biti lepo objašnjeno, te da će dobra ideja programera dobiti i dobru podlogu, u vidu priče jer je ona itekako bitna.

Verujemo da bi svaka ideja, savet ili kritika bili od koristi programerima Hang-a, pa vas molim da ostavite svoj komentar nakon testiranja i doprinesete u razvoju ove igre.

Što se tiče downloada, odnosno instalacije, neophodno je da vam na telefonu bude podešeno da možete da instalirate aplikaciju koja nije sa Android Marketa (Settings -> Applications -> Allow installation of non-Market applications) Takođe, treba još napomenuti da zbog eksplicitnog sadražaja, Hang nije preporučljiv za osobe ispod 18 godina.

Autore Hang-a možete kontaktirati putem mail adrese: zlatnaspirala@gmail.com

01020304

Related Post