Jane Wilde: Domaća igra koja osvaja svet

Iza Jane Wilde stoji Beogradski LEVEL BIT, koji prvenstveno kreira  igrice za pametne telefone i tablete na svim platformama. LEVEL BIT je okupio najbolje stručnjake iz oblasti video igara kod nas, i oni su razvili ovu sjajnu Android igru, koja je dostupna i za iOS.

Radi se o super zabavnoj 2D pucačina u kojoj glavnu ulogu ima ženski šerif Jane Wilde. Ovaj šerifa zanosnih oblina i bujng poprsija ima zadatak da spasi Divlji Zapad on najezde vampira, kostura i raznih drugih čudovišta. Igru karakteriše lako upravljanje, humor i dugačak gameplay. Ima preko 30 nivoa, a napredovanjem igrač otključava dodatna oružja i moći. Naravno, najbolje od svega je to šti je Jane Wilde potpuno besplatna igra!

Nedavno ju je britanski „Gardijan“ uvrstio u top 20 novih Android aplikacija. Ujedno je glumica i gejmerka Mišel Morov izabrala ovu igru kao jednu od najzanimljivijih na svom zvaničnom sajtu.

Igra je rađena u Unity 3D enginu, kao i njhova prethodna igra Rise to Fame. Početni cilj tima je bio uraditi igru u žanru Zombivila ali energičniju i “krvaviju” od Crimsonland-a i Alien shooter-a. Animacije su u rađene u Maji, a sva grafika je ručno crtana i lepljena na poligone. Celokupan rad je trajao oko 11 meseci.

Igra ima 73MB, a možete je preuzeti na Google Play-u.

Related Post