MAME Emulator za Android

Ako spadate u neku od starijih generacija koja dobro pamti igre sa aparata kao sto su Street Fighter, Cadillac and Dinosaurs, Knights of the Round, Punisher; i koja je brdo para dala za iste gurajuci se sa tadasnjim klincima u redu da se potrosi jos jedan zetom, onda ce vam se sigurno dopasti MAME4DROID Emulator za Android koji podrzava oko 2000 starih igara.

UPUSTVO: Kada instalirate emulator (zeleno download dugme ispod) potrebno je da skinete i igrice (ROOMS), kojih zbog moguceg krsenja autorskih prava nema na Google Play-u ali ih ima na Internetu. Mi smo ovde izdvojili linkove za par igrica koji smo testirali i rade. Potrebno je da preuzmete posebno sobe (igrice sa ekstenzijom zip) preko linkova ispod i da kopirate u folder ROMs/MAME4all/roms na vasem Android telefonu. Zavisno od uredjaja negde su drugacije putanje, ali uglavnom potrebno je u folder roms na uredjaju prekopirate preuzete sobe (npr punisher.zip, knights.zip itd)

U pocetku ce vam biti neobicno dok se ne naviknete na touch screen joystick, ali vremenom, ucicete u stos (a mozda i necete), ako spadate u starije generacije koje su navikle da lupaju po komandama na aparatu 🙂

MAME4DROID:

Sobe:
The Punisher
Vitezovi okruglog stola (Knights of the round)
Cadillac and Dinosaurs

Listu svih igara mozete pogledati ovde.

Related Post