Matematika za klince- Zevs

Matematika za klince – Zevs pomaže klincima da nauče šta je grčka mitologija i da zavole reč matematika. Iz tog razloga podjednako je popularna i kod roditelja jer ne samo da trenira vijuge kod dece, već im pomaže i da brže misle pod pritiskom, i poboljšava im mentalnu aritmetiku. U ovu igricu je uvrštena matematika za 1. razred, matematika za 2. i matematika za 3. i 5. razred!

Klinci će pored učenja matematike u ovoj igrici imati priliku i da se dobro zabave, pa je samim tim i učenje mnogo lakše. Zadatak je odbraniti planinu Olimp od Hada, Meduze i nemilosrdnih Titana, sabiranjem, oduzimanjem, množenjem i deljenjem.

Igra je brza i veoma dinamična. Morate biti hitri ako želite da ostanete živi. Kada jednom počnete da je igrate, nećete moći da prestanete, jer je neverovatno zarazna. Kontrole su jednostavne, lake za upotrebu i izuzetno brzo reaguju na dodir.

Kartice sa zadacima iskaču iz dna ekrana i ostavljaju vam vrlo malo vremena da razmislite i kliknite na tačan odgovor.

Zahvaljujući živopisnom grafičkom dizajnu i zapanjujućim vizuelnim efektima, zadovoljstvo igranja ove matematičke igrice je još veće.

Kao i sve besplatne edukativne igreza klince na Google Play-u, ovaigra spadau igre za dečake, ali i u igre za devojčice, koji mogu da započnu svoje mozgalice sa dva različita junaka: Zevs ili Atina, najveći grčki bog iboginja.

Igra je lokalizovana na 15 različitih jezika. Težina igre se može podesiti na lako, normalno i teško.

Na svakom petom nivou postoje mitska stvorenja koja morašsavladati kako bi prošao dalje. Klikom na ikonučudovištana mapi, možeš videti tekst koji pruža osnovne informacije o tome ko su bila stvorenja u ovoj matematičkoj igri.

Autor aplikacije: PeakselGames

Related Post