Smash Cops Heat

Ako žudite za brzom, vansudskom pravdom i jurnjavom, onda je Smash Cops prava aplikacija za vas. Patrolirajte susedstvom i izgurajte kriminalce sa puta, sudarajući se sa njima u vašem policijskom automobilu. Čitavu policijsku poteru možete pratiti kamerom iz helikoptera, za live TV prenos.

Smash Cops je u suštini sledeća genaracija igrice Grand Theft Auto, u kojoj kriminalce zaustavljate tako što im uništavate vozila, sudarajući se sa njima.

Misije variraju od potrage i hitnih poziva pa sve do vozačkih izazova, u kojima morate pokazati sposobnosti i talenat da upravljate vašim vozilom uz pomoć samo jednog prsta. Bilo da radite sami ili kao deo policijske jedinice, vaš zadatak je da zaustavite kriminalce u pokušaju da pređu državnu granicu.

Smash Cops može zabaviti i one najzahtevnije igrače. Na primer, kada primite hitan poziv, potrebno je da sledite niz markera i stignete na mesto zločina pre isteka vremena. Uz svaku uspešno završenu misiju dobićete i „super cop power-up“, što će vam omogućiti da napredujete, odnosno da imate jači udarac pri sudaru i da vaše vozilo bude otpornije na iste.

Smash Cops možete besplatno preuzeti na Google Play-u.

Related Post