Tetris Blitz

Naravno da su svi čuli za Tetris i slobodno se može reći da je on, deda svih digitalnih puzzle igrica danas.

Tetris je u suštini jednostavna igrica. Potrebno je uklopiti objekte raznih oblika, kako bi se redovi polako brisali. Naravno, uvek je bolje brisanje više redova od jednom jer to donosi višestruku prednost, u vidu više poena i raznih nagrada.

Tetris Blitz uvodi neke novine u filozofiju igre, ali se u suštini sve svodi na onu staru i dobro poznatu formulu Tetrisa. Ipak, ne može se reći da Tetris Blitz nema lični pečat, najviše zahvaljujući kombinaciji faktora koje pruža, kao i karakterističnim Android komandama, koje zaista pružaju neverovatan užitak i Tetrisu daju sasvim novu dimenziju. Tu su takođe i inovacije u vidu, bombi, magneta i premotavanja vremena, koje možete koristiti u zavisnosti od situacije.

Međutim (uvek ima međutim, kada je reč o free igricama), svaki power-up košta nekoliko hiljada virtuelnog novca koji se jako brzo troši, pa će tako biti potrebno da potrošite i nešto pravog novca ako želite da koristite neku od ovih prednosti (bombe, magneti, itd).

Sve u svemu, Tetris Blitz je brza i uzbudljiva igrica, sa klasičnom formulom, ali velika mana je to što se graniči sa premium verzijom.

01020304

 

Related Post