Toy Story: Smash It!

Može se reći da je Toy Story Smash It, u suštini, trodimenzionalni Angry Birds. Igrači su smešteni u ulogu Buzz Lightyear-a i dat im je ograničen broj lopti sa kojima ruše izgrađene strukture i obaraju vanzemaljce. Skor igrača u mnogome zavisi od toga koliko loptica je upotrebio da bi porušio strukture od blokova. Igra je podeljena na četiri epizode, dok je peta markirana oznakom „uskoro“, što znači da je planirano proširenje igrice. Svaka epizoda je tematski drugačija i zahteva određen broj zvezdica, čiji broj direktno zavisi od skora igrača.

Pošto je igra trodimenzionalna, ipak je drugačija od Angry Birds-a i sličnih igara. Na primer, Buzz ima mogućnost da se kreće i levo i desno po neravnoj podlozi, što omogućava da se namesti za savršen hitac. Na početnim nivoima, idealne tačke za pogađanje objekata su obeležene metama, kako bi novi igrači što pre ušli u štos sa ciljanjem.

Kako igra napreduje kroz nivoe, tako će se pojavljivati novi tipovi lopti, slično kao što se nove vrsta ptica pojavljuju u Angry Birds-u, ali to nije sve. Sa novim nivoima pojavljuju se i novi objekti od raznih materijala, pa će tako objekti imati i neke nove fizičke karakteristike. Takođe, u višim nivoima pojavljuju se i mašinerije koje će pomerati blokove, što zahteva itekako smirenu ruku, oštro oko i savršen tajming, pa samim tim i mnogo više truda oko ciljanja.

Najveća mana ove igre je to što nije povezana sa društvenim mrežama, ali je uprkos tome dobra i predstavlja solidnu evoluciju Angry Birds formule.

Related Post