Transformers Legends

Verovatno ćete se iznenaditi, ako ne i potpuno razočarati, kada čujete da je Transformers Legends zapravo borba kartica, veoma slična Marvelovom War of Heroes. Ja lično nisam, šta više, dopada mi se ovaj tip igrica, još kada sam prvi put video Yu-Gi-Oh! Kako je War of Heroes veoma dobra igrica, ni Transformers legends ne može biti promašaj, ali svakako nije bilo na odmet da Mobage unese i neke inovacije i makar malo unapredi ovu igru.

Nakon kratkog ali impresivnog animiranog otvaranja, od vas će biti zatraženo da izaberete stranu. Naravno, bićete u prilici da birate između Autobota i Deseptikona. Koga ćete izabrati nije mnogo ni bitno, jer obe strane imaju svoje misije, kroz koje ćete moći da prolazite i simultano, odabirajuću ekipu za svaku posebno.

Na početku ćete proći kroz kraću obuku (tutorijal), a zatim dobiti svoju vojsku jeftinih Transformersa, koju ćete moći da unapređujete kroz misije. Što se same borbe kartama tiče, Transformers Legends ne donosi ništa novo u odnosu na druge CCG igrice.

Multiplayer pruža malo više uzbuđenja, ali zbog velikog broja napada i raketa koje lete unaokolo, ponekad može biti teško shvatiti šta se zapravo događa. Realno, Transformers Legends je dobra igra, ali teško da će vas impresionirati ako niste ljubitelj CCG igara, ili makar fan Transformersa.

Related Post