World of Anargor: Domaća Android igrica

Za početak treba reći da je Anargor domaća igra, koja nam dolazi iz DNET studio-a, i verovatno najuspešnija pored Jane Wilde.

U pitanju je klasična RPG igra sa solidnom grafikom ali pomalo nedostaje bolje razrađena priča vezana za karaktere i svetove  kojim putuju, boreći se sa neprijateljima, u naletu.

U suštini, radnja se vrti oko potrage za knjigom, koja je se nalazi u nekakvim drevnim ruševinama. Na putu do ruševina, sretaćete druge karaktere koji će od vas tražiti pomoć, slati vas u misije i davati vam nova oružja. Takođe, na tom putu ćete sretati i mnogobrojna fantasy bića.

010203

Gameplay je takođe vrlo klasičan, pa je virtuelni džojstik za kretanje smešten u levom donjem uglu, dok su komande za borbu smeštene u desnom uglu. Pored standardnih vidova borbe, bićete u prilici da koristite i magijske spelove, od kojih će vam neki biti od koristi i kada je u pitanju vraćanje životne energije. Ovih trikova ima dosta, što je za svaku pohvalu, pa se možda čak može reći da je ovo i najbolji detalj u igri. Takođe, kako budete napredovali, tako ćete dobijati i bolja oružja.

Generalno, Anargor je dobra igra, koja će vas lepo zabaviti na neko vreme, a povrh svega je besplatna.

Related Post