Zombie HQ

Rebellion je konačno objavio Zombie HQ verziju za Android! Ovo sjajno ostvarenje Britanaca sada je dostupno i na Google Play-u, i možete ga preuzeti besplatno!

Igrači mogu da podese svoj karakter, a zatim lutaju ulicama u potrazi za resursima , pljačkaju i kradu, i na kraju ,blok po blok, u potpunosti preuzmu grad od horde zombija.

Pored toga što treba uništiti zombije, potrebno je i spašavati preživele, kao i pronalaziti novo oružje, koje će biti od velike pomoći u borbi sa zombijima.

Prikupljanje resursa, predstavlja veoma bitan segment igre, jer se bez njih ne može preživeti u gradu okupiranom zombijima, koji neprestano nasrću i pokušavaju da vas pojedu.

Zombie HQ je preuzet već preko 2,5 miliona puta sa iOS uređaja, pa će nesumnjivo veliku slavu dostići i u Android verziji.

Misije se dosta razlikuju, i u nekima je samo potrebno pobiti zombije, dok u drugima treba spasiti što više preživlih. Kome to nije dovoljno, takođe postoje i head zombiji (popularno kraljice), koje treba pobediti, kao i neke bonus misije u kojima se mogu osvojiti nagrade.

Takođe postoji i dnevno ograničenje pređenih misija, jer sa svakom odigranom, karakter gubi energiju pa je tako potrebno sačekati da se ona obnovi.

U igri je dostupan veliki arsenal oružja, pa su time igrači stavljeni na slatke muke da odaberu kojim će oružjem razneti zombije. Pored motorne testere, na raspolaganju su još i bacač plamena, automatska puška i zolja. Naravno za neke primerke oružja potrebno je odrešiti kesu.

Komande su vrlo jednostavne i može se reći standardne za Android pucačke igrice, dok grafika i nije toliko sjajna, kao što možda neki očekuju.

Sve u svemu, Zombie HQ je dobra igrica i fin način da se potroši nešto slobodnog vremena.