4 opravdana razloga da odmah obrišete Facebook aplikaciju sa telefona!

Facebook aplikacija je jedna od najpopularnijih na svetu jer je koristi skoro milijardu ljudi. Uprkos tome, njeno korišćenje loše utiče na određeni stvari kada je reč o vama i vašem pametnom telefonu.

U nastavku pogledajte četiri opravdana razloga zbog kojih bi trebalo da obrišete ovu aplikaciju.

TROŠI VREME

time

Koliko puta ste pretražili ceo news feed na mobilnom telefonu i shvatili da ste bespotrebno potrošili 20 minuta tražeći razlog da lajkujete ili prokomentarišete nešto? Korišćenje Facebooka na računaru je sasvim dovoljno, pa je bolje da tih 20 minuta provedete u razgovoru sa prijateljima ili radeći nešto korisno.

BRZO TROŠI BATERIJU

bat

Trajanje baterije na pametnim telefonima samo po sebi nije sjajno, a kada na to dodamo i gomilu aplikacija koje zahtevaju internet konekciju, završimo na tome da dva puta dnevno moramo da dopunjavamo telefon.

Brisanje Facebook aplikacije sa vašeg telefona će sigurno značajno produžiti trajanje baterije.

PUNO TROŠI INTERNET

fb

Gledanje fotografija, video snimaka i ostalih sadržaja na Facebooku značajno utiče na potrošnju interneta. Često se desi da prekoračimo dozvoljenu potrošnju podataka za prenos interneta, pa da nam kraju meseca stiže veći račun nego obično.

Brisanje Facebooka sa telefona će taj problem rešiti.

NIJE VAM POTREBAN FACEBOOK ZBOG DRUGIH APLIKACIJA

pages

Ukoliko ste admin na nekoj stranici na Facebooku, za taj posao vam nije potrebna sama Facebook aplikacija. Umesto nje, možete koristiti aplikacije kao što su Facebook Groups, Pages Manager i Messenger.

Ove tri aplikacije omogućavaju korišćenje društvene mreže nezavisno jedna od druge i bez potrebe za prijavljivanjem na Facebook.

Izvor: Telegraf.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 2 =