5 društvenih mreža u usponu za koje bi trebalo da znate

Secret

secret drustvena mreza

Secret je društvena mreža koja omogućava korisnicima da dele svoja osećanja i misli anonimno. Svi kontakti su Vaši prijatelji sa Facebook-a ili kontakti iz Vašeg telefona ali vi nećete znati o kome se radi.

Shots

shots drustvena mreza

Ako ste zavisni od pravljenja “selfie” fotografija ova mreža je kao stvorena za Vas. Shots je društena mreža predviđena samo za mobilni kroz koju možete slikati i deliti selfie-je. Možete odgovoriti na svaku sliku i slati privatne poruke.

Seventyin

seventy in srpska drustvena mreza

Među gomilom stranih tu je i jedna naša mreža. Seventyin je srpska društvena mreža u usponu. Trenutno interfejsom koji podseća dosta na Facebook okuplja preko 2000 korisnika. Međutim, aplikacija za mobilne uređaje koja je u pripremi obećava mnogo više, a jedna od funkcija omogućiće Vam direktno druženje i upoznavanje sa ljudima oko Vas. Ostale opcije saznaćemo kada autori obelodane informacije, odnosno kada izađe aplikacija za Android i IOS. Trenutno postoji samo web verzija drustvene mreze na adresi: www.seventyin.rs

Snapchat

snapchat drustvena mreza

Snapchat je popularna društvena mreža koja omogućava deljenje fotografija i videa. Postala je popularna po tome što što možete postaviti vreme za koje će fotografija ili video nestati kada ih primalac otvori. Moguće je takođe napraviti priču od serije fotografija korišćenjem raznih opcija u aplikaciji.

WeChat

wechat drustvena mreza

WeChat je aplikacija za komuniciranje putem poruka i glasa, recimo pandan Viberu. Pored besplatnih poziva, moguće je deliti momente zabeležene kamerom, kreirati grupne četove i pronaći ljude u blizini koji koriste aplikaciju.

Related Post