5-inčni HomTom HT3 – jeftini uređaj za nezahtevne korisnike

Činjenica je da danas svako dete želi smartfon jer želi da bude u trendu i povezano sa svojim prijateljima. HomTom HT3 u tom slučaju je odličan izbor.

Deca koja idu u treći ili četvrti razred teško da će dobiti neki skup uređaj jer obično ne vode računa o njima, stvari im brzo dosade i uvek žele nešto novo.

Ali, ako se uzme u obzir da HomTom HT3 ima ekran rezolucije 1280 x 720, što je sasvim solidan prosek, četvorojezgarni procesor, 1GB RAM-a i 8GB memorije proširive do 64GB, prednju kameru od 2MP i zadnji od 8MP i da sve to možete dobiti po ceni manjoj od 60 dolara (naravno bez carine i PDV-a), onda znate da vam neće biti žao ako za godinu dana čujete “tata, mama, ja bih novi telefon.”

HT3 nije uređaj čije karakteristike blistaju, niti možete od njega da očekujete vrhunske fotografije, ali ovaj uređaj će sasvim dobro poslužiti za fotografije za Instagram, Facebook ili Snapchat — ono što klinci danas najviše vole.

Ali, iako je do sada bilo reči o deci, to ne znači da ne možete da ga imate i vi, pogotovo ako ne želite da mnogo da izdvojite za pametan telefon. HT3 ima sasvim solidan dizajn jer podseća na iPhone, dok s druge strane ima i super bateriju od 3000mAh, koja bi trebalo da izdrži oko 2 dana — naravno u zavisnosti od toga koliko ga koristite.

Ekran je solidan, nije vrhunski, ali za prosečno korišćenje je i više nego dovoljan. Uzmite u obzir da je verovatno i dalje mnogo bolji od ekrana vašeg poslednjeg mobilnog telefona koji ste imali pre godinu ili dve — a kojim ste bili itekako zadovoljni.

Uglavnom, ako vam treba nešto jeftino, prosečno, sa solidnom baterijom, HT3 bi bio dobar izbor.

Izvor: B92.net

Related Post

One Comment on “5-inčni HomTom HT3 – jeftini uređaj za nezahtevne korisnike”

  1. Homtom je objavio da ce njegovi uredaji HT3 i HT3 Pro uskoro biti dostupni u novoj paleti boja. Pored standardnih sive i crne, ovi smartfoni ce se sada moci kupiti u narancastoj, plavoj i pink boji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =