5 najboljih Android aplikacija – jul 2017.

Programeri aplikacija svakodnevno pokušavaju da poboljšaju iskustva sa pametnim telefonom i tabletima. Zapravo, toliko Android aplikacija izlazi svaki dan da je teško pratiti sve od njih. Teško je izabrati najbolje od najboljih, ali ako vam dosadi ono što imate i želite da probate nešto novo, pogledajte najbolje nove Android aplikacije iz prošlog meseca!

 Camera Roll Gallery

Camera Roll Gallery je minimalna aplikacija za galeriju sa nekim pristojnim funkcijama. Uradiće uobičajene stvari. Možete je otvoriti, proveriti fotografije i video snimke i pogledati ih. Aplikacija koristi neke lepe animacije ako to dozvolite. Takođe dolazi sa nekoliko različitih tipova prikaza. Aplikacija je u beta verziji.

Camera Roll Gallery možete preuzeti ovde.

Flowx

Tehnički Flowx nije nova aplikacija. Međutim, rebranding je bio dovoljno dramatičan da bi se računao. To je vremenska aplikacija koja se uglavnom fokusira na radar. Možete pogledati različite vremenske pojave, uključujući pokrivenost oblaka, padavine, temperaturu, vetar i još mnogo toga. Besplatna verzija dolazi sa osnovnim funkcijama. Možete dobiti dodatne funkcije ako želite pro. Vaše opcije su $ 1.99 godišnje ili jednokratna uplata od $ 4.99 .

 Flowx možete preuzeti ovde.

 Gratus

Gratus je vrsta aplikacije za podsetnike. Te ne čini stvari kao da vas podseća da izbacite smeće. Umesto toga, podseća vas da život nije uvek loš. Aplikaciju popunjavate stvarima koje cenite. Aplikacija će vam to periodično prikazivati  kao obaveštenja. Takođe dolazi sa kategorijama za lakšu organizaciju. Besplatna verzija vam daje osnovnu aplikaciju. Plaćena verzija otkriva više mogućnosti.

Gratus aplikaciju možete preuzeti ovde.

 Holo

Holo je aplikacija za fotografije. Prvo napravite sliku, a onda možete dodati stvari u snimak. Aplikacija se odnosi na ovo kao holo-mešanje. Ima puno stvari koje možete dodati, uključujući filmske likove, poznate ličnosti, sportiste, komičare, muzičare i još mnogo toga. Takođe možete podesiti veličinu i premestiti ih. Ona radi kroz neke bagove, ali ideja je stvarno odlična.

  

Holo aplikaciju možete preuzeti ovde.

 LightX Photo Editor

LightX Photo Editor je bio popularan na iOS-u. Beta verzija je sada dostupna na Androidu. Možete napraviti foto kolaže, karikature i crtane filmove. Takođe vam omogućava dodavanje nalepnica, okvira, efekata zamućenosti i još mnogo toga. Postoje aktuelne funkcije za uređivanje fotografija. Možete podesiti razne nivoe, ravnotežu boja, pa čak i pobeliti zube na fotografijama. Postoji pristojan auto režim koji dodaje unapređenja samostalno. Slobodno se može preuzeti, ali moraćete platiti 0,99 dolara za profesionalnu verziju.

LightX Photo Editor aplikaciju možete preuzeti ovde.

 

Pišite nam u komentaru koja Vam se od ovih aplikacija najviše dopada.

Related Post