6 iOS aplikacija za one koji su zavisni od društvenih mreža

Da li ste zavisni od društvenih mreža, možda je i glupo pitanje, jer je odgovor, u većini slučajeva pozitivan. Zbog nas, zavisnih od društvenih mreža, oni drugi, kreativni, dosetili su se da naprave aplikacije koje će ovu našu zavisnost još produbiti.

Pogledajte u nastavku 6 iOS aplikacija za one koji su, bukvalno, zavisni od društvenih mreža.

air

AIR Social Keyboard – jedina na svetu tastatura za društvene mreže. Ova tastatura nudi gomilu korisnih funkcija za kreiranje i deljenje sadržaja putem društvenih mreža. Odličan način da brzo kreirate dobar sadržaj koji ćete, takođe brzo, podeliti na sve svoje kanale.

hot

HootSuite se izdvojio kao jedna od najboljih alatki za korišćenje svih društvenih mreža. Sa ovom aplikacijom istovremeno vodite svoje profile na Twitteru, Google+, Facebook, WordPressu, LinkedInu, Foursquareu… Ima mnogo opcija, među kojima je naravno i zakazivanje postova.

cloze

Aplikacija Cloze na neki način sakuplja šta sve vaši prijatelji i kontakti rade tokom dana na društvenim mrežama (Evernote, LinkedIn, Facebook, Twitter i druge). Ova alatka je vaš pravi lični asistent za društvene mreže, a možete da izaberete o čemu sve da vas obaveštava.

meme

Ako ste kreativni i odlični za nekoga ko bi pravio sopstvene memes, ovo je aplikacija za vas. Meme Generator je jednostavan za korišćenje i veoma brzo kombinuje reči i fotografije koje možete da šerujete na svoje društvene mreže iz same aplikacije.

storehouse

Aplikacija Storehouse je dobitnik Apple Design Award za 2014. U pitanju je odlična alatka uz pomoć koje od velikog broja fotki i videa kreirate veoma šerabilne sadržaje za vaše društvene mreže.

moment

Za kraj, aplikacija koju vašu zavisnost od društvenih mreža motri i upozorava vas. Aplikacija Moment reći će vam tačno koliko koristite dnevno iPhone, a možete i da postavite limit sami sebi.

Izvor: Nova energija.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 7 =