7 aplikacija za rast vašeg biznisa na Facebooku

Facebook je i dalje na tronu najatraktivnijih aplikacija na kojima možete uspešno da razvijete svoj biznis, što nije ni čudno ako uzmemo u obzir da ima 1,6 milijardi aktivnih korisnika mesečno.

Druga stvar, veoma bitna, jeste da Facebook često menja svoje algoritme i načine na koje promoviše vaš rad, zato vam predstavljamo 7 aplikacija koje će vam pomoći da budete još uspešniji.

Yotpo – ovo je aplikacija koja vam pomaže da koristite reakcije vaših korisnika. Vrlo jednostavno možete da ih šerujete, koristite u različitim reklamama i postovima uz pomoć alata.

ViralStyle – aplikacija koja vam pomaže da bolje komunicirate sa svojom zajednicom. U pitanju je marketing alatka koja vam omogućava da kreirate brendirane proizvode za svoje korisnike.

Desk – aplikacija za korisničku podršku. Povežite je sa Facebookom kako bi brže odgovorili na zahteve svojih korisnika.

GetResponse – aplikacija uz koju ćete bolje voditi svoju kampanju na Facebooku. Lakše ćete pronaći šta zanima vaše pratioce i na taj način bolje voditi marketinšku kampanju.

Cyfe – alat koji će se baviti svim vašim podacima na Facebooku i dati vam rezultate koliko je način na koji poslujete uspešan.

Shopial – Konektujte svoju online prodavnicu sa Facebookom uz pomoć ove alatke.

Leadfeeder – Ova aplikacija će vam pomoći da napravite reklamu, post ili kampanju koja je targetirana tačno za onu publiku koja vam je potrebna.

Izvor: Nova energija.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 6 =