Ako obrišete nekog prijatelja s Fejsbuka, on će to odmah saznati pomoću ove aplikacije

Svi koji koriste Fejsbuk znaju taj osećaj: razgledate nešto na vašem zidu, kad odjednom spazite neki post u kojem je označen vaš poznanik. “Čekaj malo”, možda se tada zapitate, “zar nije u mojoj listi prijatelja?”.

Brza provera profila potvrđuje vaše najcrnje slutnje. Izbrisani ste! Kao da nikad niste bili prijatelji!

Sve do sada bilo je teško, ako ne i nemoguće, proveriti ko vas je tačno na Fejsbuku “izbrisao” iz prijatelja. Neke aplikacije su postojale, ali sve je to bilo vrlo sumnjivo.

Odnedavno to možete proveriti na veoma jednostavan način, pomoću dodatka za Hrom (Chrome) ili Fajerfoks (Firefox). Dodatak se zove “Unfriend Notify for Facebook”.

Ovih nekoliko koraka je potrebno da uradite da biste ušli u trag onima koji su vas izbrisali:

1. Instalirajte dodatak “Unfriend Notify for Facebook”.

2. Kliknite na listu prijatelja (Friends ikonica u gornjem desnom uglu kod Pretrage ili preko “Friends” taba) i tamo ćete naći novu opciju “Lost Friends”

3. Kliknite na opciju “Lost Friends” i videćete slike i imena lažnih “prijatelja”

Napomena: ove dodatke instalirate na svoju odgovornost!

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + seventeen =