Android 4.4 KitKat za LG G2 stiže u Srbiju tokom marta

Kompanija LG Electronics najavila je da se unapređena verzija Android 4.4 KitKat operativnog sistema za LG G2 smart telefon očekuje na srpskom tržištu u toku marta ove godine.

„Konstantno unapređivanje sofvera je jedan od mnogih načina na koji se kompanija LG neprekidno trudi da poboljša korisničko iskustvo”, rekao je Kenneth Ji, regionalni direktor za oblast mobilne komunikacije u okviru kompanije LG Electronics Magyar Kft.

„Pored mnogih novih opcija, unapređeni operativni sistem za LG G2 smart telefon donosi i veliki broj optimizacija koje celokupno korisničko iskustvo podižu na viši nivo. Verujemo da će korisnici naših proizvoda u Srbiji uživati u poboljšanjima koje nudi naš unapređeni softverski paket.”

Zahvaljujući novoj verziji operativnog sistema, LG G2 dobija poboljšane opcije za slušanje muzike i poseduje opciju za režim rada koji štedi bateriju. Poslednja verzija Android operativnog sistema takođe nudi i poboljšanja u brzini, omogućavajući LG G2 modelu da otvara aplikacije i do 17 odsto brže nego ranije, a zahvaljujući hromijumskom motoru, pretraživanje interneta je takođe znatno brže. Ali to nije sve, jer sada postoji mogućnost jednostavnog štampanja dokumenata preko Wi-fi ili Bluetooth konekcije, uz pomoć novog Google Cloud Printer servisa.

Unapređena verzija Android operativnog sistema za LG G Pad 8.3 tablet računar, kao i za LG G Flex smart telefon, može se očekivati na tržištu u toku drugog kvartala 2014. godine. Ipak, kako se uslovi razlikuju u zavisnosti od tržišta i operatera, tačan datum dostupnosti može da varira.

Izvor: B92

Related Post