Android telefoni sa najboljom prednjom kamerom

Pogledajte našu listu tri najbolja telefona sa najboljom prednjom kamerom.

Samsung Galaxy S8

Samsung zna kako da vas opremi sa onim što je potrebno da napravite dobar selfie. Ne samo da je Galaxy S8 upakovan sa nekim od najboljih hardverskih opcija za kameru – kameru od 8 megapiksela sa automatskim fokusom, ali takođe nudi i brojne dodatne softverske funkcije koje će vam pomoći da održite svoju suštinu. Na primer, aplikacija za kameru nudi sakrivene karakteristike poput Snapchata-a, pored robusnog režima za lepotu, koji izbegava vaše nesavršenosti i čini vas da izgledate sveže. Filteri takođe rade na licima vaših prijatelja u grupama, a ako ih ne možete uklopiti u snimak, lako možete da se prebacite u širokougaoni selfi mod.

Google Pixel/Pixel XL

Njegova prednja kamera od 8MP je fenomenalan performer, iako puca samo na otvor blende f / 2.4. Takođe nema toliko dodatnih funkcija kao Samsung-ovi pametni telefoni, iako možete preuzeti aplikaciju nezavisnog proizvođača kao što je BestMe Selfie kamera kako biste se zabavili sa svojim prijateljima.

Honor 8

Huawei je posebno zainteresovan za pohvale o svojim selfie sposobnostima – i sa dobrim razlogom. Honor 8 je pametni telefon sa prednjom kamerom od 8MP. Ima otvor blende f / 2.4 i dolazi u paketu sa funkcijama poput “Perfect selfie”, koja čuva vaše prilagođene postavke za lepotu.

Related Post