Aplikacija za nalaženje srodne duše

Tri sestre razvile su aplikaciju koja će idealnu osobu tražiti među prijateljima, a predlog se šalje na telefon u pauzi za kafu.

Specifičnost aplikacije Coffee Meets Bagel u tome je što ne spaja potpune strance nego potencijalne poznanike, odnosno ljude koji već dele krug prijatelja, a to se procenjuje prethodnom analizom vašeg Facebook profila s kojim se prijavljujete u aplikaciju.

Jednom kad ste prijavljeni unosite osnovne podatke o sebi kao i informaciju o tome šta očekujete od partnera. Od drugog dana tačno u podne na ekranu dobijate predloge potencijalnih partnera koje potom možete “lajkovati” ili ih ignorisati.

cofe1

Jednom kad ste odabrali zanimljivu osobu za sebe, a ona uzvrati “lajk”, konverzacija može da počne, a sledeću osobu ćete moći da izaberete opet tek za 24 sata kako bi se osigurala što kvalitetnija razmena među korisnicima.

Njujorške sestre koje su, razočarane potragom za onim pravim, razvile aplikaciju Coffee Meets Bagel nakon dve godine srećnog spajanja polupoznatih parova, primile su finansijsku injekciju od 7.6 miliona dolara za još naprednije pronalaženje srodnih duša koje su svima možda pred nosom.

Izvor: 021

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =