Apple pokrenuo program popravke iPhone 6s telefona zbog neočekivanog gašenja uređaja

U poslednje vreme počeli su da se pojavljuju izveštaji prema kojima vlasnici iPhone 6s telefona imaju problema sa telefonom koji se iznenada gasi, bez razloga. Apple je u tu svrhu pokrenuo program popravke iPhone 6s telefona za ove korisnike. Prema izveštajima, radi se o primercima telefona proizvedenim u septembru i oktobru prošle godine.

“Apple je otkrio da veoma mali broj iPhone 6s telefona ima problem sa neočekivanim gašenjem. Ovo nije pitanje sigurnosti i pogađa samo uređaje u okviru ograničenog broja modela koji su proizvedeni između septembra i oktobra prošle godine” poručuje Apple u saopštenju. Apple dodaje da svi koji su pogođeni ovim problemom treba da odu do Apple maloprodaje ili ovlašćenog servisera kako bi im bila potvrđena mogućnost za besplatnu zamenu baterije.

Apple će besplatno izvršiti zamenu baterije, iako naglašavaju da ukoliko postoji i neki drugi problem kao što je polomljen ekran koji bi mogao uticati na postupak zamene baterije, ti problemi moraju biti razrešeni uz naknadu, pre nego što se pristupi zameni baterije.

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − four =