Asus ZenFone Go 2

ZenFone Go je telefon iz srednjeg segmenta, koji je objavljen pre oko dve godine. Od tada, Asus nije davao informacije o mogućem nasledniku, a ovo bi se uskoro moglo promeniti.

Nenajavljeni Asus telefon, koji nosi broj modela X015D, je nedavno primećen na kineskom TENAA regulatornom listingu. Veruje se da je u pitanju naslednik originalnog ZenFone Go modela, koji je bio poznat pod brojem modela Asus X014D.

TENAA listing nam otkriva fotografije, kao i neke ključne karakteristike novog Asus telefona. Postojaće bar dve Asus ZenFone Go 2 varijante: 3GB RAM / 32GB skladišnog prostora i 4GB RAM / 64GB prostora. Tu je 5.5-inčni HD (720p) displej, kao i osmnojezgarni 1.5GHz procesor.

Ovo je sve što otkriva listing, mada prethodni izveštaji sugerišu i Android 7.0 Nougat operativni sistem i 4850mAh bateriju. Takođe, fotografije pokazuju dve kamere na poleđini telefona. Na poleđini se ne vidi senzor otiska prsta, pa ako se Asus odluči za implementaciju istog, on će se verovatno naći ispod Home tastera.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post