Besplatan Vip Internet za korišćenje e-banking i m-banking aplikacija

Ova pogodnost dostupna je u Banca Intesa, Hypo, Raiffeisen, Komercijalnoj i Societe Generale banci, a plaćanje Vip mesečnih računa ovim putem je bez provizije. Ponuda važi do 30. aprila 2015. godine

U saradnji sa nekoliko najvećih banaka u Srbiji, Vip je svojim postpejd korisnicima obezbedio besplatan internet saobraćaj prilikom korišćenja e-banking i m-banking aplikacija. Ova pogodnost dostupna je u Banca Intesa, Hypo, Raiffeisen, Komercijalnoj i Societe Generale banci, a plaćanje Vip mesečnih računa ovim putem je bez provizije.

Elektronsko i mobilno bankarstvo predstavljaju savremene vidove jednostavnog, brzog i sigurnog obavljanja različitih finansijskih transakcija, plaćanja, provere stanja na računu i prometa preko mobilnog telefona, računara, ili tablet uređaja. Usluge su dostupne sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, 24 sata, sedam dana u nedelji, bez odlaska u banku i čekanja u redovima.

kartice

Vipova želja je da, u saradnji sa partnerskim bankama, podstakne razvoj svih vidova elektronskog plaćanja u Srbiji kroz obezbeđivanje besplatnog pristupa najmodernijim bankarskim servisima koja su prisutna na razvijenim evropskim tržištima.

Ponuda važi do 30. aprila 2015. godine, za korišćenje interneta u nacionalnom saobraćaju, dok se instaliranje aplikacija naplaćuje po važećem Vip internet cenovniku.

Izvor: Telegraf

Related Post