Besplatni seminar: Plaćanje preko interneta u Srbiji

Iako se često misli da su elektronska trgovina i plaćanje nerazvijeni u Srbiji, podaci na terenu pokazuju drugačije. Samo u toku 2013. godine domaći veb sajtovi ostvarili su promet od preko 2 milijarde dinara putem platnih kartica, a ove godine je ta cifra dostignuta već u avgustu mesecu. Korisnici platnih kartica najveće banke izdavaoca u Srbiji trošili su u toku prošle godine preko 2,5 miliona mesečno, od čega više od 90% na inostranim veb sajtovima.

Koje su prednosti i mane plaćanja preko interneta, kako koristiti poznate servise kao što su PayPal, Moneybookers, nedavno lansirani Apple Pay, ali Visa i MasterCard platne kartice, koje svako od nas danas ima?

Kako izgleda plaćanje preko interneta danas otkriće Aleksandar Birovljev na besplatnom seminaru, koji u subotu, 11. oktobra, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

PayOnline

Birovljev će na seminaru objasniti šta je to e-novčanik, koji sve sistemi plaćanja postoje i kada je koje od njih moguće koristiti.

Aleksandar Birovljev je senior ekspert za e-trgovinu. Trenutno je zaposlen kao specijalista za e-trgovinu, menadžer za e-commerce u Banca Intesa, kao i na poziciji predsednika sektora grupacije za elektronsku trgovinu u Privrednoj komori Srbije. Bogato iskustvo stekao je kao član ekspertske grupe za e-trgovinu i kosultant za e-biznis pri Svetskoj trgovinskoj organizaciji, kao i senior ekspert za e-trgovinu na IPA projektima.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/placanje-online.php

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Fejsbuk naloga i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Izvor: Personal Magazin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − four =