BEZ IKAKVOG RAZLOGA: Bogataš poklanja hiljade dolara gejmerima

Popularni servis za strimovanje igara, Twitch, ovih dana postao je idealno mesto za gejmere. Misteriozni donator skriven iza pseudonima Amhai počeo je da posećuje različite “streamove”, i njihovim vlasnicima donira svote od 10, 20, i u nekim slučajevima čak 50 hiljada dolara

Twitch je servis na kojem gejmeri “streamuju” svoje partije kako bi drugim igračima pokazali šta umeju. Do nedavno je zarađivanje putem “streaminga” važilo za “krvav” posao jer je uslovljen nasumičnim donacijama i pretplatama, što znači dobrom voljom samih gledalaca. Međutim, nepoznati bogataš rešio je da to promeni.

game

Misteriozni donator skriven iza pseudonima Amhai počeo je da posećuje različite “streamove”, i njihovim vlasnicima donira svote od 10, 20, i u nekim slučajevima čak 50 hiljada dolara. Identitet te osobe za sada ostaje u polju spekulacija.

Nekoliko “streamera koji su na neki način uspeli da ga kontaktiraju, tvrde da je reč o izuzetno velikodušnom čoveku koji želi da ostane anoniman i poseduje mnogo novca.

Twitch.tv trenutno je najpopularnija gejmerska stream stranica na kojoj možete da pratite dobre igrače kako igraju vaše omiljene igre uživo.

Izvor: Telegraf

Related Post