BlackBerry Mercury renderi pokazuju fizičku QWERTY tastaturu telefona

Pojavila su se dva rendera QWERTY telefona, koji bi trebalo da predstavlja finalni model koji BlackBerry razvija samostalno. Telefon će se pojaviti početkom naredne godine i nosi kodno ime Mercury. Renderi prikazuju fizičku QWERTY tastaturu. Iako marketinško ime telefona nije potvrđeno, spekuliše se da će uređaj nositi ime DTEK70 kada se bude našao u prodaji.

S obzirom na uključivanje QWERTY tastature, ekran telefona će biti nešto manji i iznosiće 4.5 inča. Tačna rezolucija nije poznata, ali je vidljivo da je displej zakrivljen malo s obe strane, slično BlackBerry Priv modelu.

Rane glasine su sugerisale da će BlackBerry Mercury biti telefon iz srednjeg segmenta, dok skorije glasine pominju da se radi o premijum modelu. Očekuje se da će imati Qualcomm Snapdragon 821 SoC,  i bateriju velikog kapaciteta koja omogućava do dva dana radnog veka. Da li će Snapdragon 821 biti dovoljan da obezbedi BlackBerry Mercury telefonu da ostane konkurentan na tržištu, ostaje da se vidi, a ovo ćemo saznati već tokom prvog tromesečja naredne godine.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =