Blood Brothers

Svi već znamo da pretvaranje u vampira, nije nužno loša stvar, jer uz to idu i određene moći, kao što su telepatske sposobnosti, nadljudska snaga i neodoljivi šarm. Ovo je osnovna premisa koja stoji iza Mobage-ovog naslova Blood Brothers.

U ovoj igri, bićete u ulozi anti-heroja, vampira koji regrutuje saveznike, i istovremeno razotrikava šta se to krije iza scene. Ovo nije CCG igrica, već više podseća na RPG/board igru, u kojoj sami možete da izaberete pravac kretanja. Ova odluka, kao i druge koje ćete biti u prilici da donosite tokom igre, u velikoj meri utiču na to, sa kakvim čudovištima ćete se sretati na vašem putu. Odabir težeg puta, svakako donosi i srazmerno veći plen.

Blood Brothers ima automatizovane bitke, tako da možete samo da sedite i gledate kako se akcija odvija. Pale neprijatelje možete vratiti u život, tako što ćete ima dati mali vaše vampirske krvi, i oni će vam od tog trenutka biti saveznici.

Prilikom stvaranja Blood Brothers-a, japanski developeri su dizajnom igrice ciljali na zapadnu publiku, pa su inspiraciju za izgled karaktera potražili u seriji Game of Thrones, ekranizaciji istoimenog serijala romana Džordž R.R. Martina, kao i u još nekoliko romana i igrica. Rezultat toga je interesantna mešavina, goblina, samuraja, vilenjaka, guštera, majmuna, vitezova i patuljaka.

Igra je besplatna i možete je preuzeti na Google Play-u.