Brz i snažan, a štedi energiju

Testirali smo Android Lenovo K900 koji je tanji od sedam milimetara, ima sofisticiran poklopac od brušenog metala, kameru od 13 megapiksela, Full HD ekran od 1080 piksela i veličine od 5,5″ što omogućava uživanje u aplikacijama, fotkama i igrama u najboljem izdanju.

VELIČINA – Uređaj koji smo testirali je jedan od najtanjih uređaja na tržištu sa manje od sedam milimetara debljine. Zbog oštrih ivica i brušenog aluminijuma malo je teži za držanje ukoliko imate manje šake. S druge strane, takva izrada daje osećaj kvalitetnog i skupog uređaja.
Loša vest je da skladište ne možete proširiti microSD karticama.
Ekran veličine 5,5 inča je jedan među manjim kada su fableti u pitanju, a pošto je IPS LCD boje su žive i izražene. Do sada nismo navikli na telefone koji dolaze sa Intelovim procesorima, a ovaj se ne treba potceniti zbog toga što ima “samo” dva jezgra. Po performansama može da parira svakom novijem haj-end modelu.
1021559-15

Tome doprinosi i dobra grafika. Kamera je 13 megapiksela, koristi senzor kompanije Soni. Baterija je dovoljna za celodnevnu upotrebu, bez bojazni da će se isprazniti, a cena je 60.000 dinara.

Izvor: 24 sata

Related Post