CES 2017: Asus ZenFone 3 Zoom ima 2.3x zum i Portret mod

Kada su u pitanju dual kamere na telefonima, one dolaze u mnogo verzija. Pojedine daju fotografima veće vidno polje kroz širi objektiv, dok se neke druge koriste da dodaju pozadinski efekat zamagljenja za zadivljujuće krupne planove. Asus ZenFone 3 Zoom međutim, zauzima drugačiji pristup koji je inspirisan telefonom sa kojim smo upoznati.

Jasno je da je najjači adut Asus ZenFone 3 Zoom telefona kamera. Telefon na poleđini ima glavnu kameru od 12 megapiksela uz sekundarnu kameru takođe od 12 megapiksela sa 2.3x zumom. Asus je čak ovde uključio i Portret mod koji smo videli kod iPhone 7 Plus telefona, i koji dodaje prirodnu dubinu polja na fotografijama. Sa prednje strane je tu selfi kamera od 13 megapiksela sa Sony IMX214 senzorom.

Osim kamere, treba reći da se telefon ističe 5,5-inčnim (1080×1920 piksela) AMOLED ekranom uz Gorilla Glass 5 zaštitu kao i Android 6 Marshmallow operativnim sistemom. Ispod haube se nalazi Snapdragon 625 SoC, 4 GB RAM i 128 GB interne memorije kao i velika baterija od čak 5000 mAh. Asus ZenFone 3 Zoom će biti objavljen u februaru iako cena nije poznata u ovom trenutku.

 

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post