Comtrade predstavio novi Tesla Tablet

Kompanija Comtrade danas predstavlja novi tablet iz porodice Tesla uređaja – Tesla Tablet M8 3G. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj uređaj objedinio što više karakteristika koje su važne korisnicima, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan tablet sa odličnim ekranom, izvanrednom baterijom, podrškom za SIM karticu, 3G vezom i izuzetno atraktivnom cenom.

Tesla Tablet M8 3G donosi više nego što su i najjveći optimisti očekivali.

Android 5.1 Lollipop

Vrhunski Intel® Atom X3 Sofia procesor, 2GB radne memorije

Izvanredna baterija od 4200 mAh

Kvalitetna izrada, gumirana pozadina, odličan ekran

3G prenos podataka i razgovori putem mreže

GPS i aGPS za laku navigaciju

Velika radna površina

Sa ekranom dijagonale od 8 inča, Tesla Tablet M8 3G obezbeđuje veliku radnu površinu, ali i komfornu upotrebu i laku prenosivost. Kao i kod svih ostalih modela Tesla tableta, IPS tehnologija pruža odličnu reprodukciju boja, bez obzira na ugao gledanja. Snažno maksimalno osvetljenje omogućava prijatan prikaz i tokom dana, ali i u zamračenom prostoru. Ekrani mobilnih uređaja često su izloženi oštećenjima, pa dodatnu sigurnost ekrana Tesla tableta M8 3G obezbeđuje zaštitna folija.

Izvanredna baterija i podrška za SIM

Baterija od 4200 mAh sa autonomijom i do 50% dužom u odnosu na proizvode iz iste cenovne klase pruža osećaj sigurnosti i u situacijama kada nije moguće dopuniti svoj uređaj. Takođe, Tesla Tablet M8 3G podržava upotrebu SIM kartice. Zahvaljujući tome, ovaj tablet možete da koristite i kao telefon, uz brzu 3G vezu, WiFi konekciju i bateriju koja sve ovo podržava.

Moćan procesor, 2GB RAM-a, komforna upotreba

Danas se od tableta očekuje sve više i više, i zbog toga je u Tesla Tablet M8 3G ugrađen brz, ekonomičan i efikasan Intelov Atom x3 Sofia procesor sa četiri jezgra. Odlično optimizovani operativni sistem i 2GB radne memorije obezbeđuju brz i tečan rad, a gumirana pozadina uređaja omogućava i lako nošenje i komfornu upotrebu.

Android Lolipop 5.1

Tesla tablet M8 3G efikasno koristi sve prednosti Android 5.1 Lollipop operativnog sistema, uz vrhunski optimizovano upravljanje baterijom. Unapređena stabilnost uređaja olakšava bežično povezivanje i oslobađa od problema kao što su iznenadno zatvaranja aplikacija. Uz poboljšanu funkcionalnost, nova verzija Android operativnog sistema donosi i osveženo grafičko okruženje, prilagođeno najnovijim trendovima u dizajnu.

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog tableta, Tesla Tablet M8 3G vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. Podrška SIM kartice znači da ćete moći da prebacujete podatke putem mreža i operatera. GPS prijemnik je od neprocenjive pomoći, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki slični program. Kao i na ostalim Tesla tabletima, SwiftKey funkcija poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Ali, spisak mogućnosti Tesla Tableta M8 3G je zaista dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se ovaj uređaj odmah pojaviti u prodaji.

Izvor: telegraf.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − three =