DA LI STE NJEN ČLAN? Prva društvena mreža za naduvane!

Pre nego početka konverzacije potrebno je rangirati sebe na skali od jedan do deset u zavisnosti od toga koliko mislite da ste naduvani

“Chatroulette”, sajt na kojem su korisnici četovali sa nasumično odabranim osobama za kratko vreme postao je fenomen, međutim, zainteresovanost ljudi za njega ubrzo je iščezla. Međutim, jedan sličan sajt pokušava da popravi stvari tako što će zauzeti malo drugačiji pristup i potruditi se da svi njegovi korisnici imaju jednu zajedničku stvar, a to je da su naduvani.

U pitanju je sajt pod nazivom “PuffPuffChat“, a pre nego što korisnici počnu sa korišćenjem potrebno je rangirati sebe na skali od jedan do deset u zavisnosti od toga koliko mislite ste naduvani. Moguće je i obično dopisivanje, ali i video chat sa korisnicima koji su na istom nivou naduvanosti kao i vi.

6

Sajt je lansiran još u maju ove godine, a do sada je ugostio nekoliko stotina hiljada ljudi. Većina chat-ova je tekstualne vrste, pa je očigledno da je naduvanim ljudima prijatnije da ostanu skroz anonimni. Iako “PuffPuffChat” definitivno nije namenjen širim krugovima ljudi, sigurno postoje oni koji će iskoristiti njegovu prednost.

Izvor: Vecernje Novosti