Devojka nudila SEKSUALNE USLUGE u zamenu za virtuelno zlato u VIDEO IGRI!

Svi znamo da je zlato u stvarnosti vrlo vredno, ali zlato u popularnoj video igri “World of Warcraft” takođe ima veliku virtuelnu vrednost, toliku da su pojedini igrači spremni na povuku vrlo neobične poteze kako bi obogatili svoj virtuelni bankovni račun.

Pre nekoliko godina korisnike društvenih mreža šokirao je oglas u kojem je žena nudila seksualne usluge u zamenu za 5.000 “gold”-a (valuta u igri “World of Warcraft”) pomoću kojih bi mogla da kupi leteće prevozno sredstvo u igri. Žena je u oglasu navela da je pol nebitan, i da su jedina dva uslova da imate 5.000 golda i da nemate polno prenosive bolesti.

No, nije ona jedina koja se poslužila ilegalnom metodom kako bi došla do ove igračima vredne valute. Ovo su 5 najbizarnijih načina na koji su igrači “Worlad of Warcraft”-a pokoušavali da dođu do virtuelnog zlata:

1. Kineski zatvorenici. U pojedinim zatvorima u Kini zatvorenici su bili prisiljeni da igraju “World of Warcraft” kako bi skupili što više zlata. Izveštaji kažu da su morali da igraju i do 12 sati dnevno, a sva zarada išla je njihovim čuvarima. Jedan zatvorenik objasnio je kako su zatvori na ovaj način zarađivali više nego da su ih terali na fizički rad.

wow1

2. WoW token. U februaru prošle godine kompanija “Blizzard” predstavila je “WoW token”, kojim možete da kupite mesečnu pretplatu za igru. Ovi tokeni se mogu kupiti ili prodati virtuelno, u igri. Ovaj “Blizzard”-ov potez je iznenadio mnoge igrače jer omogućuje kupovinu tokena stvarnim novcem da bi se zatim prodao u igri za virtuelni.

3. Zamena virtuelnog novca za pravi. Igrač pod imenom Rob posvetio je svoje vreme prikupljanju virtuelne valute koju je zatim prodavao za pravi novac. Tako je zaradio oko 500.000 dolara. Videvši da se u ovoj igri može zaraditi, osnovao je firmu koja je zapošljavala oko 10.000 igrača kojima je jedini cilj bio da skupe što više virtuelne valute i da je prodaju za stvarni novac.

wow2

4. Rekordno igranje WoW-a. Devojka iz Španije, Kinumi Cati, provela je 29 sati i 31 minut igrajući ovu igru, što je bilo dovoljno za rekord. Tokom gotovo 30 sati igranja prikupila je 852.000 gold-a, čime je oborila još jedan rekord – onaj za prikupljanje najviše zlata u kratkom vremenu.

5. Problemi s kockanjem. U ovoj igri postoji metoda kojom možete iskušati svoju sreću. Možete da uložite određenu svotu novca i taj iznos udvostručite ili izgubite. Jedan igrač uložio je 250.000 golda i izgubio je ceo iznos. Pokušao je ponovno, ali je i to izgubio. U kratkom roku izgubio je oko 5 miliona golda. Sve se završilo tako što je pretio prijatelju pištoljem da mu dopusti da uzme još novca…

Izvor: Srbija danas.com

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 1 =