Društvena mreža za bogate – ulaznica 9000$

The Netropolitan Club je verovatno najekskluzivnija online zajednica. Baš kao što postoje ekskluzivni klubovi u kojima se okupljaju najbogatiji i najuspešniji u stvarnom životu, takvo mesto očito postoji i online.

Neko je očigledno poželeo da se VIP osobe odvajaju od ostalih i na internetu. Ova zajednica je predstavljena kao “online country klub za ljude koji imaju više novca nego vremena”. Da biste se učlanili u Netropolitan potrebno je da platite 9000 dolara samo za registraciju, a potom članarinu svake godine od 3000 dolara.

Navodi se da se radi o društvenoj mreži u kojoj upoznajete istomišljenike širom sveta koji dele vaš životni stil i interesovanja. Servis je nedostupan iz javnog intereneta, a tu se uključuju i pretraživači, a sav prenos između članova Netropolitana je šifrovan. Ovu društvenu mrežu za elitu je osnovao Džejms Tači-Piters, bivši dirigent filharmonijskog orkestra iz Minesote jer je video potrebu za “sredinom u kojoj možete da govorite o lepšim stvarima u vašem životu bez zazora”, navodi CNN. Obećao je da sajt neće imati oglase kao i da će postojati moderatori koji će vam biti stalno na usluzi.

izvor: B92

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − eight =