Evo kako da skinete Android aplikacije koje su ZABRANJENE!

S obzirom na to da živimo u zemlji koja još uvek ne podržava sve aplikacije koje postoje na Google Play marketu, postoji nekoliko načina pomoću kojih možete zaobići ovu zabranu.

Iako Android važi za prilično otvoren operativni sistem, dešava se da su neke aplikacije sa Google Play marketa zabranjene u određenim zemljama. Međutim, postoji nekoliko trikova pomoću kojih možete zaobići tu zabranu i instalirati željenu aplikaciju na vaš smartfon.

Prvo što možete da uradite jeste da preuzmete neku od besplatnih VPN aplikacija koja će sakriti online identitet vašeg uređaja kroz stotine servera koji se nalaze u različitim zemljama. Instaliranje aplikacije poput VyprVPN često će biti dovoljno za preuzimanje aplikacije koje nisu dostupne u vašoj zemlji.

Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste da instalirate VPN aplikacije koje su najviše puta preuzimane sa Google Play marketa, kako biste bili sigurni da nije reč o nekim lažnim malware aplikacijama.

KORISTITE .APK SAJT ZA PREUZIMANJE APLIKACIJA

apk

Još jednostavnije rešenje je da korisite neke od sajtova koji analiziraju adrese sa Google Play marketa i omogućavaju direktno preuzimanje .apk fajlova, odnosno same aplikacije. Neki od najpopularnijih su Evozi APK Downloader i APK DL.

Ukoliko aplikaciju skidate na računar moraćete da je prebacite na telefon, a da je zatim putem neke file manager aplikacije instalirate. Tom prilikom vam se može pojaviti obaveštenje u vezi sa instaliranjem aplikacija sa “third-party” izvora, a kako biste ovu opciju uključili jednostavno pratite upustvo na ekranu.

KORISTITE DRUGE MARKETE SA APLIKACIJAMA

amazon

Za željenom aplikacijom možete tragati i na drugim mestima pored Google Play Store-a. Neki od alternativnih marketa su Amazon App Store, Getjar, SlideME, F-Droid, Mobogenie, a na njima postoji gomila aplikacija koje mogu da budu idealna zamena za onu koju tražite.

Izvor: Telegraf.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =