Evo kako izgleda LG G6

LG-eva predstojeća perjanica G6 telefon, najverovatnije ne(će) biti predstavljen na Svetskom mobilnom kongresu 2017 u Barseloni, jer u poslednje vreme cirkuliše dosta oprečnih informacija. Međutim, fotografiju telefona možemo već sada da vidimo, a kako će on izgledati u stvarnom životu, potrudio se da nam dočara sajt Business Insider.

Fotografija je u skladu sa ostalim procurelim fotografijama/renderima, ali kako je prekriva ruka, teško je razaznati sve detalje. Ipak, fotografija nam potvrđuje još neke detalje, a to je da je LG prihvatio dual kamera podešavanje na poleđini. Skener otiska prstiju će ostati na poleđini telefona, a kako možemo videti veoma tanak dizajn, jasno je da je LG odustao od modularnog dizajna kakav smo videli kod LG G5 telefona.

Postoji i interesantna glasina koja nam sugeriše da će LG doneti različite funkcije na različita tržišta kod G6 telefona. Na primer, LG G6 će imati podršku za mobilno plaćanje u Koreji, dok će u ostatku sveta telefon doći sa podrškom za bežično punjenje.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post