Facebook će vam OBRISATI SVE FOTOGRAFIJE ako ne uradite ovo

Facebook aplikacija još od 2012. godine ima mogućnost automatskog čuvanja fotografija sa telefona direktno u privatni album na ovoj društvenoj mreži, a ukoliko ste koristili ovu opciju, trebalo bi da znate da će sve slike biti obrisane ako ne instalirate odvojenu aplikaciju pod nazivom Moments.

Opciju automatskog sinhronizovanja fotografija uklonjena je iz poslednje verzije Facebook aplikacije i prebačena je u Moments.

Facebook ponovo na agresivan način tera korisnike da instaliraju odvojenu aplikaciju kako bi nastavili sa korišćenjem određene opcije, a slična situacija desila se i kada je odlučeno da chat na mobilnim telefonima bude dostupan samo preko Facebook Messengera.

Najpopularnija društvena mreža će korisnicima koji ne instaliraju Moments sve sinhronizovane fotografije obrisati 7. jula.

Moments besplatno možete preuzeti OVDE.

Izvor: Telegraf.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =