Facebook Messenger ima novu, bržu kameru

Facebook želi da učini zaista sve da pobedi Snapchat. Nakon što je Instagram uveo bezbroj funkcija kako bi što više ličio na Snapchat, sada je vreme za Facebook Messenger da učini isto to. Ovo nije prvi put da nešto nalik na Snapchat stiže na Messenger, ali Facebook-ova aplikacija mnogo manje liči na Snapchat nego na Instagram, iako to možda neće biti još dugo.

U narednim danima, bez obzira da li koristite Messenger na Android ili iOS platformi, videćete osveženo kamera iskustvo. Za početak, taster kamere će biti postavljen u centar ekrana, pa ćete je videti odmah kada počnete razgovor ili ukoliko ste upravo otvorili aplikaciju. Jedan pritisak će učiniti da snimite fotografiju, a duži pritisak da počnete snimanje videa.

Facebook takođe donosi i specijalne efekte kao i one umetničke, uključujući i 3D maske u kojima se lako primenjuju filteri za vaše fotografije preko punog ekrana. Ako se pitate šta je sa stikerima, onda ćemo reći da ih ima na hiljade koje možete izabrati na ovaj način, kao i okviri i efekti. Na kraju i tekstualne poruke postaju zabavnije pa je tu nova paleta ikona koja će vas odvesti do praznog platna gde možete da dodate neke umetničke stikere u vaš tekst.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − nine =