Facebook sada nudi više opcija da očistite svoj News Feed

Facebook se izgleda sve više trudi da korisnicima olakša korišćenje svojih servisa. U tom smeru idu i napori da se lansiraju dodatne opcije koje olakšavaju filtriranje sadržaja koje korisnici ne žele da vide na platformi. Nedavno je kompanija predstavila “Unfollow” taster, a sada Facebook želi i da ga zaista koristite.

Greg Mara, Facebookov menadžer proizvoda, ističe da sada postoji više opcija za ove akcije na Facebook sajtu. Prvo, News Feed Settings će sada prikazivati listu “top listu korisničkih, Pages i Groups” postova, koji su viđeni u prethodnih nedelju dana. Korisnik može da izabere sortiranje ovih podataka, kao i mogućnost prestanka praćenja istih ukoliko ne želi da vidi njihove postove na svom News Feedu. Potom, Facebook donosi i nove načine za povratne informacije u vezi sa News Feedom.

newsfeed

Na primer, ukoliko primetite priču/temu za koju niste zainteresovani ili ne želite da vidite, možete je sakriti pritiskom na strelicu u gornjem desnom uglu posta. Sada je moguće i prijaviti post ili jednostavno izabrati opciju da se prikazuje manje informacija od određenog korisnika. Facebook navodi da će ove promene biti implementirane postepeno, te da neće biti dostupne svim korisnicima u istom trenutku.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 16 =