Facebook uvodi vremensko ograničenje trajanja postova

Facebook trenutno testira nove mogućnosti na iPhone aplikaciji, a jedna od njih jeste i vremensko ograničenje trajanja statusa, odnsono postova. Za sada je moguće izabrati da vam post traje od jednog sata do sedam dana. Ova mogućnost je otkrivena tako što je nekoliko korisnika postavilo na Twitter snimke ekrana sa novom opcijom.

Facebook je potvrdio da je nova mogućnost za sada dostupna samo ograničenom krugu korisnika. Da će Facebook konačno opciju ponuditi svima, najbolji je dokaz nedavno postavljena stranica za pomoć korisnicima na kojoj se objašnjava kako postaviti nešto što će vremenski biti ograničeno. Podsećamo, Facebook je u junu predstavio Slingshot aplikaciju, koja ima veoma slične mogućnosti kao Snapchat.

post1

Ova aplikacija je brzo zaboravljena, možda i zbog toga što je od korisnika zahtevala da pošalju neku fotografiju, kako bi otvorili onu koja im je stigla. Facebook je kasnije uklonio ovu obavezu, ali je Slingshot i pored toga faktički mrtva. Facebook je sada očigledno odlučio da neke mogućnosti koje se odnose na ograničeno postovanje uvede u svoj glavni servis.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − nine =