FIFA 16 stigla na mobilne, neki igrači razočarani!

Nova sezona, i naravno i nova mobilna FIFA, ovog puta 16 Ultimate Team je tu. Izgrađena je na novom endžinu, ima poboljšanu grafiku, posebno na tabletima, ali je kompatibilnost, ipak mala. To znači da mnogi Android uređaji neće moći da je pokrenu.

Uz neophodnih 1.4 GB memorije za sada su potvrđeni uređaji Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, HTC M8, Asus Nexus 7 2nd Gen, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Z3, Samsung Galaxy S4, HTC Nexus 4 i LG G2. A gde su, recimo, Note 5, One M9, 2014 Moto X, LG G3, LG G4? Takođe, EA je napravila i kardinalnu grešku, nazivajući sve Sony nabrojane telefone SONY ERICSSON imenom?!

sony3

FIFA 16 Ultimate Team je mešavina fudbalske simulacije i kartaške igre, na koju se sve više oslanjaju gotovo svi poizvođači igara. U igri je 10.000 igrača iz 500 timova celog sveta, kao i najpoznatiji stadioni.

Prve ocene igre su dobre, skupila je preko četiri zvezdice, od pet na osnovu prvih 10k opisa u Play Store-u. Igra je besplatna, ali sadrži gomilu dodataka koji se kupuju, što je omogućeno i nama, uz validnu internet ili platnu karticu.

Izvor: Mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =