Google deli slatke nagrade za “prave” pauze

Kako bi proslavio novu verziju operativnog sistema Android 4.4, Google je nedavno odlučio da one koje prihvate igru nagradi tabletom Nexus 7.

Svoj novi ugovor sa kompanijom Nestle, zbog čega se i novi OS zove KitKat, Google promoviše na razne načine. Među njima je i nova promotivna kampanja koja srećnim i znatiželjnim prolaznicima može doneti tablet Nexus 7.

Na talsu uspešnog reklamnog slogana “Napravi pauzu. Uzmi KitKat”, Google je osmislio nagradnu igru koja se zasniva upravo na tome – potrebno je da napravite pauzu i osvojite ne KitKat već tablet.

Naime, kroz nekoliko gradova širom sveta sredinom septembra postavljeni su reklamni bilbordi sa neobičnim dodatkom – stolicom. Zainteresovani prolaznici trebalo je da 14. septembar u pravom trenutku naznačenom na bilbordu budu upravo na toj stolici.

Onog ko se u pravom trenutku zatekao na pravom mestu, Google je nagradio Nexus 7 tabletom. Osvajanje nagrade ipak nije bilo lako, s obzirom na to da je trebalo “kampovati” i satima na stolici kako bi se osigurala nagrada.

Novi Android KitKat trebalo bi da se pojavi sredinom oktobra, ako je verovati glasinama, a do tada Google nastavlja sa sličnim slatkim iznenađenima.

Pogledajte ko je u pravom trenutku napravio pauzu i osvojio tablet:

Izvor: B92

Related Post